• Kαλώς Ήλθατε
  • Τηλ:  2751076037,  6944411643

 

Παραδοσιακές Πόρτες P1000

 

Η σειρά παραδοσιακών πορτών P1000, δημιουργήθηκε για τους λάτρεις του νεοκλασικού σχεδιασμού, προσαρμοσμένο όμως στις σημερινές ανάγκες. Ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας και θερμομόνωσης καθώς και τις τεχνολογικές καινοτομίες της  ALUMINCO στον τομέα των πάνελ. Διατηρεί τα πιο υψηλά standards προδιαγραφών σε ποιότητα υλικών, άριστης κατασκευής και ασφάλειας.

Σειρά P100

Η σειρά πάνελ P100 διακρίνεται για τον παραδοσιακό και νεοκλασικό της χαρακτήρα, συνδυάζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια που προσφέρουν οι πόρτες αλουμινίου της Aluminco.

Σειρά I300

Η σειρά πάνελ ΙΝΟΧ 300 αντιπροσωπεύει μια νέα τάση στην αγορά, τόσο στις πόρτες κυρίας εισόδου σπιτιών όσο και στις πόρτες επαγγελματικών χώρων, προσδίδοντας ιδιαίτερη αισθητική στο χώρο.

Σύστημα Κύριας Εισόδου AL 590

Η σειρά AL 590 είναι το νέο σύστημα κύριας εισόδου της ALUMINCO, σχεδιασμένο να προσφέρει άριστη στεγανοποίηση, θερμομόνωση και ασφάλεια.

 

maxresdefault  ΟΛΑ τα προϊόντα μας είναι Ελληνικά, κατασκευάζονται στην Ελλάδα και έχουν πιστοποίηση CE, και γραπτή εγγύηση  maxresdefault 

Συνεργαζόμενες Εταιρείες