• Kαλώς Ήλθατε
  • Τηλ:  2751076037,  6944411643

 

Τα κλασικά κάγκελα της ALUMINCO διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και είναι κατασκευασμένα από μακράς διάρκειας κράμα αλουμινίου και προφίλ με αντιδιαβρωτικές ιδιότητες.

Το σύστημα F50 INOX στηρίζεται σε μια απλή σχεδιαστική και κατασκευαστική αντίληψη: σε ένα σωληνωτό σύστημα από ανοδιωμένο αλουμίνιο, που δένεται με ένα χαρακτηριστικό περίτεχνο τρόπο και δημιουργεί ένα αέρινο, υψηλής αισθητικής σύνολο.

Το πρωτοποριακό σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου είναι το ιδανικό σύστημα για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

Συνδυάζοντας καινοτόμες τεχνολογίες με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές, τα μοντέλα της σειράς Open Air προσφέρουν την απόλυτη απάντηση σε επαγγελματικούς εξωτερικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α.

 

maxresdefault  ΟΛΑ τα προϊόντα μας είναι Ελληνικά, κατασκευάζονται στην Ελλάδα και έχουν πιστοποίηση CE, και γραπτή εγγύηση  maxresdefault 

Συνεργαζόμενες Εταιρείες